· Ontbijten in De Zoete Zoen ·

Komt u ook gezellig ontbijten?

 

Heerlijke verse broodjes bruin en wit, yoghurt, gekookt eitje van de boer, diverse soorten jammen met fruit uit de streek, verschillende vleeswaren van onze lokale slagerij, verse jus, melk, vers fruit en natuurlijk een heerlijk kopje koffie of thee.

U kunt van dit ontbijt genieten van 9.00 tot 11.00 uur op alle dagen van de week. U kunt dit reserveren tot 21.00 uur de avond ervoor.

Prijs: 10,50 p.p.

 

Een heerlijk ontbijt, voor 15,00 p.p., in uw bungalow kan natuurlijk ook. Als u een dag van te voren reserveert, bezorgen wij een luxe ontbijtmand in uw huisje op het gewenste tijdstip. De mand bestaat uit;

  • Verse broodjes en een heerlijke croissant van bakkerij Van De Weerd uit Maastricht
  • Heerlijke jong belegen kaas
  • Echte boeren ham uit het Limburgse land
  • Uiteraard lekkere roomboter en aardbeien jam, Nutella en fair trade hagelslag
  • Een glas verse jus d’orange
  • Boeren yoghurt en vers gesneden fruit.

Een echte aanrader is onze luxe Champagne ontbijtmand voor 25,00 p.p. We breiden dan het ontbijt uit met een fles Champagne Rose, gerookte zalm, Filet Americain en een heerlijk dessert.

Wilt u een ontbijtmand laten bezorgen als verrassing voor uw ouders, vrienden of geliefden bel dan met De Zoete Zoen en reserveer op de gewenste datum en tijdstip. We sturen de factuur dan naar u toe. 043-6010170 of info@dezoetezoen.nl

 

U kunt voor 20.00 uur de avond ervoor een lekkere Limburgse vlaai bestellen voor de thuisblijvers of gewoon om thuis nog even na te genieten.
Vraag onze bediening naar de heerlijke soorten!