Een fijne plek voor iedereen!

Icoon dat tussen verschillende kopjes staat

HEERLIJK ETEN

In het Landal park op de top van de Cauberg is het ontzettend goed toeven, zeker dankzij het mooie restaurant en haar verschillende ruimtes. Of je nu heerlijk vakantie aan het vieren bent of een van de gelukkigen bent die Zuid-Limburg ‘thuis’ mag noemen:

De Zoete Zoen is een fijne plek voor iedereen!

Binnenkant van het restaurant
Kartel randje
Plank met allerhande hapjes

RESTAURANT DE ZOETE ZOEN

Een fijne sfeer en streekgerechten om je vingers bij af te likken: in ons restaurant is het dagelijks genieten geblazen. Ons keukenteam kookt zoveel mogelijk mee met de seizoenen, wat meerdere keren per jaar resulteert in een vernieuwde menukaart. Natuurlijk serveren wij een aantal favorieten het hele jaar door; altijd lekker en ongecompliceerd! Of je nu aanschuift voor een lekkere lunch tijdens een fijne wandeling, een goed diner als afsluiter van een leuke dag of op je gemak komt genieten: De Zoete Zoen blijft verrassen!

RESERVEER
Kartel randje, maar dan omgedraaid

DE SCHENKERIJ

Voor een aperitiefje, borrel of gewoon voor de gezelligheid, ben je van harte welkom in de Schenkerij. Van koffiespecialiteiten met Limburgse vlaai en lekkere ijscoupes tot speciaalbieren, wijnen van niveau en bijpassende hapjes: hier komt Limburgse gastvrijheid volledig tot zijn recht. Neem plaats aan de bar of in een van de knusse hoekjes: dan zorgen wij er wel voor dat je eigenlijk niet meer weg wilt.

De Schenkerij is ook zeer geschikt voor communiefeesten,
koffietafels en andere bijzondere momenten.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN
CONTACT
Klinkende glazen
Kartel randje
Het torentje

DE TOREN

Een fijn samenzijn vraagt om een bijzondere locatie. Gezelschappen maken dan ook graag gebruik van onze ‘torenkamer’, om gezellig samen te eten, samen tot zakelijk succes te komen of om samen mooie momenten te vieren. In volledige privacy kun je hier genieten van (familie)diners, kleine feesten, recepties, vergaderingen, workshops en trainingen. Altijd op maat georganiseerd. De perfecte plek om écht samen te zijn!

Voor diners biedt De Toren ruimte aan zo’n 30 personen,
voor recepties en feesten tot 60 personen.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN
CONTACT
Kartel randje, maar dan omgedraaid

De Zoete Zoen is een fijne plek voor iedereen!

Kartel randje